Aantal personen2 tot 18
Kosten per dagdeel€275,- excl. btw
Doelgesprekken, trainingen, lessen, lezingen, brainstorming, cursussen, clinics, recepties, board meetings, film- en fotowerk
Kenmerkenmodern, licht, uitzicht op de Japanse tuin en theehuis Senshin-an
Faciliteitenwhiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte (78m²) en binnentuin (ideaal voor groepsopdrachten en lunch)
Extrabeamer, projectiescherm, catering, diverse workshops

De vergaderruimte ‘Juf Jacqueline’ is een modern lokaal, waarin uw bijeenkomsten of trainingen tot 25 personen kunnen plaatsvinden. De lichte, hoge ruimte is van alle gemakken voorzien en heeft een groen uitzicht op de Japanse theetuin en Senshin-an. ‘Juf Jacqueline’ was eind jaren ’80 de laatste basisschool-docente die in dit lokaal les heeft gegeven.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen… Nu u toch bij ons te gast bent: wat is er leuker en interessanter dan een aikido-workshop, een theeritueel in het theehuis Senshin-an, een kennismaking met Japanse kalligrafie, bloemsierkunst, taiko-drummen of een sushi-workshop met diner om uw bijeenkomst mee af te sluiten? In samenwerking met Shofukan Coaching verzorgen wij graag actieve programma-onderdelen die goed passen binnen uw doelstellingen. Van een uur zenmeditatie tot een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Klik hier!

Huurinformatie

Tarief: €275,- per dagdeel excl. btw, inclusief whiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte en tuin. Een beamer, projectiescherm en catering zijn tegen meerprijs beschikbaar; tafels en stoelen arrangeren we naar uw wensen. Wilt u tevens lunchen of dineren? Dat kan, bij Shofukan of in de buurt! Klik hier voor onze suggesties. Voor zzp-ers, stichtingen en verenigingen gelden andere tarieven; informeer via e-mail naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u meer informatie wenst of één van onze ruimten – zoals lokaal ‘Juf Jacqueline’ – wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij verzoeken u hiervoor ons informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.