Aantal personen2 tot 20
Kosten per dagdeel€ 275,- excl. btw
Doelgesprekken, trainingen, lessen, lezingen, brainstorming, cursussen, clinics, recepties, board meetings, film- en fotowerk
Kenmerkenhuiselijk, boeken rondom, uitzicht op de Japanse tuin
Faciliteitenwhiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte (78m²) en binnentuin (ideaal voor groepsopdrachten en lunch)
Extrabeamer, projectiescherm, catering, diverse workshops

Informeel elkaar ontmoeten, dineren of vergaderen. Een plek waar al menig managementteam, bestuur, school, trainer of workshopleider heeft gewerkt. Dit is de plek waar u thuis van droomt: een prachtige bibliotheek, de bovenste boeken via een trap bereikbaar. Hier kunt u in een ontspannen sfeer vergaderen, een training verzorgen of een gesprek voeren. De bibliotheek van Shofukan Locatie zorgt voor een inspirerende, warme omgeving. Er staan grote tafels, een flip-over en er is een zitje. De inrichting is geheel flexibel en passen we naar uw wens aan. In de bibliotheek kunnen maximaal 20 personen vergaderen of trainen.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen… Nu u toch bij ons te gast bent: wat is er leuker en interessanter dan een aikido-workshop, een theeritueel in het theehuis Senshin-an, een kennismaking met Japanse kalligrafie, bloemsierkunst, taiko-drummen of een sushi-workshop met diner om uw bijeenkomst mee af te sluiten? In samenwerking met Shofukan Coaching verzorgen wij graag actieve programma-onderdelen die goed passen binnen uw doelstellingen. Van een uur zenmeditatie tot een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Klik hier!

Huurinformatie

Wilt u zorgeloos vergaderen, een cursus geven of een board meeting houden? Voor € 275,-  excl. btw heeft u 4 uur toegang tot de Bibliotheek van Shofukan. U kunt tijdens dit dagdeel kosteloos gebruik maken van het whiteboard, de flip-over, iPod-speler, maar ook van de ontvangstruimte en binnentuin. U kunt uw arrangement bij Shofukan tevens aanvullen met een beamer, projectiescherm en natuurlijk koffie, thee, frisdrank en lunch of diner, waarin ruime keuze is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u meer informatie wenst of één van onze ruimten – zoals de bibliotheek – wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij verzoeken u hiervoor ons informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.