Aantal personen 2 tot 20
Kosten per dagdeel € 275,- excl. btw
Doel gesprekken, trainingen, lessen, lezingen, brainstorming, cursussen, clinics, recepties, board meetings, film- en fotowerk
Kenmerken huiselijk, boeken rondom, uitzicht op de Japanse tuin
Faciliteiten whiteboard, flip-over, ontvangstruimte (78m²) en binnentuin (ideaal voor groepsopdrachten en lunch)
Extra beamer, projectiescherm, catering, diverse workshops

Informeel elkaar ontmoeten, dineren of vergaderen. Een plek waar al menig managementteam, bestuur, school, trainer of workshopleider heeft gewerkt. Dit is de plek waar u thuis van droomt: een prachtige bibliotheek, de bovenste boeken via een trap bereikbaar. Een voorbeeld om in een ontspannen sfeer te vergaderen. Of een training verzorgen. Vervolgens een gesprek te voeren. Verder zorgt de bibliotheek van Shofukan Locatie voor een inspirerende, warme omgeving. Ook staan er grote tafels, een bank en een flip-over. Bovendien is de inrichting geheel flexibel en passen we deze naar uw wens aan. Tenslotte kunnen in de bibliotheek maximaal 20 personen vergaderen of trainen.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen. Toch nu bij ons te gast? Wat is er leuker en interessanter dan een workshop in Japanse sferen? Of een theeritueel in het theehuis? Evenals een kennismaking met Japanse kalligrafie en bloemsierkunst. Verder organiseren wij trainingen over communicatie en Japanse krijgskunst. Ook kunnen we een sushi-workshop met diner aanbieden. Of een uur meditatie. Vervolgens een wandeling met een teamcoach? Evenals een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Ter illustratie vindt u de workshops hier!

Huurinformatie

Tarief: €275,- per dagdeel excl. btw, inclusief whiteboard, flip-over, ontvangstruimte en tuin. Een beamer, projectiescherm en catering zijn tegen meerprijs beschikbaar en kunnen in alle ruimtes geplaatst worden. Vervolgens kunnen we tafels en stoelen arrangeren naar uw wensen.

Tevens lunchen of dineren? Dat kan. Zo kunnen wij Japanse en Nederlandse lunches verzorgen. Bovendien zijn de lunches vers gemaakt en geheel biologisch. Ter illustratie hier onze suggesties.

Verder gelden er voor zzp-ers, stichtingen en verenigingen andere tarieven. Daarom kunt u informeren via e-mail naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u de bibliotheek wilt huren, maken wij graag een offerte voor u. Dan kunt u contact opnemen via het informatieformulier. Tenslotte kunt u ons uiteraard ook bellen of mailen.