U komt het terrein van Shofukan Locatie binnen via de prachtige tuin van Japans cultureel centrum Shofukan. De traditionele poort geeft toegang tot een intiem, met mos bedekt, ommuurd paradijsje. Links vangt u een glimp op van de dojo (oefenruimte); u loopt de hoek om en ziet aan het eind van het stenen pad de hoofdingang van het oude schoolgebouw. Rechts passeert u de toegangspoort van de Japanse theetuin. Deze tuin is tijdens theebijeenkomsten open voor deelnemers of te bezichtigen op afspraak. Meer informatie kunt u vinden op de web site van Shofukan.

Via de entrée (in het Japans: genkan) komt u in de ontvangstruimte. Loopt u deze naar rechts door, dan vindt u in de gang tegenover de bibliotheek en lokaal ‘Juf Jacqueline’ een deur die toegang geeft tot een grote binnentuin. Deze tuin staat vol groene planten, struiken, bomen en bloemen, met veel ruimte, hoekjes en verrassingen. Wanneer u één van de ruimten van Shofukan Locatie huurt en het weer laat het toe, geniet u dan in de pauzes vooral van de rust en frisse buitenlucht – midden in de stad! U kunt in de tuin aan lange tafels lunchen, een wandelingetje maken of natuurlijk stiekem een sigaretje roken.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen… Nu u toch bij ons te gast bent: wat is er leuker en interessanter dan een aikido-workshop, een theebijeenkomst in het theehuis Senshin-an, een kennismaking met Japanse kalligrafie, bloemsierkunst, taiko-drummen of een sushi-workshop met diner om uw bijeenkomst mee af te sluiten? In samenwerking met Shofukan Coaching verzorgen wij graag actieve programma-onderdelen die goed passen binnen uw doelstellingen. Van een uur zenmeditatie tot een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Klik hier!

Huurinformatie

De binnentuin is inbegrepen wanneer u één van de andere ruimtes van Shofukan huurt, maar is uiteraard ook op zichzelf beschikbaar, wanneer dat beter bij uw activiteit past – zoals bij film- en fotowerk. Tarief: €225,- per dagdeel excl. btw, inclusief flip-over en ontvangstruimte (78 m²). Catering is tegen meerprijs beschikbaar; tafels en stoelen arrangeren wij voor u naar wens. Wilt u tevens lunchen of dineren? Dat kan, bij Shofukan of in de buurt! Klik hier voor onze suggesties. Voor zzp-ers, stichtingen en verenigingen gelden andere tarieven; informeer via e-mail naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u meer informatie wenst of één van onze ruimten – zoals de ontvangstruimte – wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij verzoeken u hiervoor ons informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.