Aantal personen 5 tot 50
Kosten per dagdeel € 225,- excl. btw
Doel gesprekken, clinics, recepties, ontvangsten, film- en fotowerk
Kenmerken Japanse elementen en uit voormalige kleuterschool, lichte dakkoepel, toiletten en douches
Faciliteiten bar, keukentje, Japanse zithoek, whiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte (78m²) en binnentuin (ideaal voor groepsopdrachten en lunch)
Extra beamer, projectiescherm, catering, diverse workshops

De centrale hal van het pand is een rustige, lichte ruimte van ruim 70 vierkante meter, waarin zowel Japanse elementen als authentieke schooldetails de aandacht trekken. Deze ontvangstruimte is ideaal als verzamel- en ontmoetingsplek, om even rustig te zitten aan de bar, te overleggen aan de lage Japanse tafel, of voor een borrel aan het einde van uw bijeenkomst.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen… Nu u toch bij ons te gast bent: wat is er leuker en interessanter dan een aikido-workshop, een theebijeenkomst in het theehuis Senshin-an, een kennismaking met Japanse kalligrafie, bloemsierkunst, taiko-drummen of een sushi-workshop met diner om uw bijeenkomst mee af te sluiten? In samenwerking met Shofukan Coaching verzorgen wij graag actieve programma-onderdelen die goed passen binnen uw doelstellingen. Van een uur zenmeditatie tot een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Klik hier!

Huurinformatie

De ontvangstruimte is inbegrepen wanneer u één van de andere ruimtes van Shofukan huurt, maar is uiteraard ook op zichzelf beschikbaar, wanneer dat beter bij uw activiteit past. Tarief: € 225,- per dagdeel exclusief btw, inclusief whiteboard, flip-over, iPod-speler en tuin. Een beamer, projectiescherm of catering zijn tegen meerprijs beschikbaar; tafels en stoelen naar wens. Wilt u tevens lunchen of dineren? Dat kan, bij Shofukan of in de buurt! Klik hier voor onze suggesties. Voor zzp-ers, stichtingen en verenigingen gelden andere tarieven; informeer via e-mail naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u meer informatie wenst of één van onze ruimten – zoals de ontvangstruimte – wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij verzoeken u hiervoor ons informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews