Hieronder vindt u zonder uitzondering alle beoordelingen van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 64 reviews
by Scholengroep Nieuw Zuid on
Heidag Kerndirectie Scholengroep Nieuw Zuid

15 september was de 'heidag' van de kerndirectie van Scholengroep Nieuw Zuid. We zijn erg gastvrij ontvangen bij Shofukan. Wat een rust en wat een inspirerende omgeving! De lunch was heerlijk en ook was er op een prettige (heerlijke!) manier rekening gehouden met dieet-wensen. Na afloop hebben we nog iets gedronken met heerlijke hapjes daarbij. Een echte aanrader!

by D. Buijsman - gemeente Rotterdam on
Top locatie

We zijn inmiddels twee keer bij Shofukan geweest; er is genoeg ruimte voor informele activiteiten, maar ook voor een formele sessie. Tevens wordt je er erg goed verzorgd en is de sushi fantastisch! We komen zeker weer terug bij Shofukan.

by Evita Amstelveen, HR Minded on
De inspiratieavond haalt je uit je eigen stramien

De inspiratieavond heeft mij de Japanse cultuur laten ervaren door te doen en te beleven. Het haalt je uit je eigen stramien. Vanuit de kaders en regels ontstaat weer creativiteit. Dat is mijn dagelijks werk ook elke keer weer: hoe creatief ga ik om met regels en kaders?

by Karín Fraai, Nationaal Programma Roterdam Zuid on
Zen en zin op Zuid

Op 13 april met een grote delegatie uit Tilburg zeer gastvrij ontvangen bij Shofukan. Wat een fijne locatie en alles tot in de puntjes verzorgd. De lunch was een bijzonder smakelijke afsluiting van een inspirerende ochtend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zin en inspiratie op Zuid!

by Paul Heuker, De Finanseurs on
Verrassend

Midden in de stad in oude buurt, op een verscholen plek word je verrast door het gebouw, tuin, theehuis en de sereniteit die er heerst. Kennismaking met de Japanse cultuur komt op een inspirerende wijze tot je. Ik kan het een ieder aanraden!

by A.R. Metselaar, Rijksvastgoedbedrijf on
Brainstormen en sushi maken

Voor onze afdeling zochten wij een omgeving die voor weinig tot geen afleiding zorgde in verband met een vergadering/brainstorm sessie. Na al deze breinwerkzaamheden was het tijd voor de sushi cursus van Taiji the Chef. De omgeving was zeer rustgevend en inspirerend. De eigengemaakte sushi gemaakt onder de supervisie en instructies van Taiji waren zeer smakelijk! All you can eat Sushi zal nooit meer hetzelfde zijn voor de deelnemers. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!

by John Houtman on
Inspirerend

Wat een mooie en bijzondere locatie. Het is een inspirerende omgeving!

by Marcel Dela Haije on
verborgen parel van Zuid

Shofukan is een verborgen parel van Zuid. Een perfecte plek om met collega's of partners weg van de waan van alledag te verdiepen en te reflecteren. Uitstekende (lunch)voorzieningen en geweldige service. Niet te missen!

by Yvonne on
Geweldig!

Ik heb een shiatsu seminar georganiseerd bij Shofukan, we hadden de dojo. Echt een prachtige ruimte. Iedereen was onder de indruk van de serene sfeer en het uitzicht op de tuin. Ook de catering was zeer goed (Wijkkeuken).

by Ingeborg Roukemas - ASVZ on
scholing in mooie omgeving

De ontvangst en de ruimtes van Shofukan gaven de scholingsdag voor ambulante medewerkers van ASVZ precies dat beetje méér dat je medewerkers gunt. De lunch van de Wijkkeuken was top!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»