Hieronder vindt u zonder uitzondering alle beoordelingen van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 68 reviews
by Odette de Koning, Bibliotheek Rotterdam on
Wat een verrassing

Wat een verrassing zo midden in Oud Charlois verscholen achter een mooi grijs pand tegenover de kerk loop je via een straatje met schattige kleine huisjes naar Shofukan. Bij binnenkomst voel je al gelijk de rustige en Japanse sfeer. Wij gebruikten voor onze managementdag twee zalen en de Dojo. In de Dojo lekker op kousenvoeten op een kussentje op de grond, dat maakt de boel wat losser. De Bibliotheek is knus, omringt door duizenden boeken. De witte zaal is fris en licht. De grootste verrassing was de tuin. Wat een grote heerlijke plek zo midden in de stad. We konden gelukkig ook buiten lunchen aan een lange tafel onder de bomen. De lunch was heerlijk en uitgebreid.Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

by Ingrid Aaldijk on
Teambuilding

Wat een fantastische inspirerende locatie en wat een voorrecht om te mogen werken met een geweldige groep mensen. Op deze prachtige locatie ontstaan hele mooie en onverwachte dingen die de samenwerking versterken en leidt tot mooie resultaten.

Een zonovergoten dag, met een geweldige lunch en goede zorgen😃

Bedankt team Shofukan

by Thillie Datema namens tuinclub Viola on
rust

We hebben de ideale locatie gevonden om in alle rust onze jaarvergadering te houden. Ook onze wens om voorafgaand aan de vergadering een lunch te gebruiken bij Shofukan is prima vervuld. We waren zeer content met deze verborgen bijzondere plek.

by Annie Gruisen, Annie Gruisen Advies (voormalig directeur Spido) on
Zeer omvattend programma

Een bijzondere avond met een zeer breed omvattend programma voorkomend uit de Japanse cultuur, gastronomie, bloemsierkunst, geschiedenis en taal.

by Scholengroep Nieuw Zuid on
Heidag Kerndirectie Scholengroep Nieuw Zuid

15 september was de 'heidag' van de kerndirectie van Scholengroep Nieuw Zuid. We zijn erg gastvrij ontvangen bij Shofukan. Wat een rust en wat een inspirerende omgeving! De lunch was heerlijk en ook was er op een prettige (heerlijke!) manier rekening gehouden met dieet-wensen. Na afloop hebben we nog iets gedronken met heerlijke hapjes daarbij. Een echte aanrader!

by D. Buijsman - gemeente Rotterdam on
Top locatie

We zijn inmiddels twee keer bij Shofukan geweest; er is genoeg ruimte voor informele activiteiten, maar ook voor een formele sessie. Tevens wordt je er erg goed verzorgd en is de sushi fantastisch! We komen zeker weer terug bij Shofukan.

by Evita Amstelveen, HR Minded on
De inspiratieavond haalt je uit je eigen stramien

De inspiratieavond heeft mij de Japanse cultuur laten ervaren door te doen en te beleven. Het haalt je uit je eigen stramien. Vanuit de kaders en regels ontstaat weer creativiteit. Dat is mijn dagelijks werk ook elke keer weer: hoe creatief ga ik om met regels en kaders?

by Karín Fraai, Nationaal Programma Roterdam Zuid on
Zen en zin op Zuid

Op 13 april met een grote delegatie uit Tilburg zeer gastvrij ontvangen bij Shofukan. Wat een fijne locatie en alles tot in de puntjes verzorgd. De lunch was een bijzonder smakelijke afsluiting van een inspirerende ochtend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zin en inspiratie op Zuid!

by Paul Heuker, De Finanseurs on
Verrassend

Midden in de stad in oude buurt, op een verscholen plek word je verrast door het gebouw, tuin, theehuis en de sereniteit die er heerst. Kennismaking met de Japanse cultuur komt op een inspirerende wijze tot je. Ik kan het een ieder aanraden!

by A.R. Metselaar, Rijksvastgoedbedrijf on
Brainstormen en sushi maken

Voor onze afdeling zochten wij een omgeving die voor weinig tot geen afleiding zorgde in verband met een vergadering/brainstorm sessie. Na al deze breinwerkzaamheden was het tijd voor de sushi cursus van Taiji the Chef. De omgeving was zeer rustgevend en inspirerend. De eigengemaakte sushi gemaakt onder de supervisie en instructies van Taiji waren zeer smakelijk! All you can eat Sushi zal nooit meer hetzelfde zijn voor de deelnemers. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»