Hieronder vindt u zonder uitzondering alle reviews van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen. Zij schrijven iets over de dojo, de bibliotheek en de vergaderruimte. Het effect van de ruimtes op hun overleg. Vaak vertellen ze iets rust en stilte. Ook vinden de meeste deelnemers het fijn om buiten te kunnen werken bij mooi weer. Verder de ervaring met de verschillende workshops. Zoals de sushiworkshop of een theeceremonie. Zowel het deelnemen aan de workshop kobudo als kalligrafie gaven een aantal deelnemers mooie inzichten.

Lunches en diners

Tenslotte moeten we de lunches en diners niet vergeten. Zoals de vegetarische keuken van Gheestige Willem. Of de heerlijke verse quiches en soepen van Tineke Teunen. Daarnaast maakt Taji the Chef de heerlijkste Japanse sushi en diners.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 89 reviews
by Chrisitina, Soulshine Sessions on
Heerlijke plek in hartje Charlois

Wat een fijne plek om mensen te ontvangen! Voor The Wonder Walk, een wandelretraîte door stad, natuur en haven, heb ik gebruik gemaakt van deze locatie om mensen te ontvangen. Iedereen was onder de indruk van de mooie ruimtes en van de prachtige tuin. Tini laat je zeer welkom voelen. Al eerder heb ik voor een bewegingsworkshop gebruik gemaakt van de Dojo, ook zeer tevreden over. Wat het ook bijzonder maakt is dat Shofukan een beetje verstopt zit, en dan is de verrassing des te groter om zo'n rustgevende ruimte te vinden, middenin de stad!

by Joris Boerboom, Ikazia on
Prettige locatie!

Goed verzorgd en mooie locatie, zeer tevreden

by Hermine van Helden, St. Verhalenfontein on
Coronaproof vergaderlocatie

We zochten een locatie; ‘coronaproof’ . We vonden Shofukan. We werden zeer gastvrij ontvangen. We hadden een heerlijk rustige dag. Geheel op onze eigen manier. Een prima plek om te verblijven. Een aanrader !!

by Jiska Oosterwijk, Ondernemersklankbord on
Een heerlijke plek om een vergadering te houden in coronatijd

Wat een bijzonder plekje in Rotterdam! Rust en reinheid straalt er van af. Alles nog mooi in originele detail en een prachtig theehuis in de tuin. Een heerlijke plek om een vergadering te houden zeker in deze corona tijd. Aan alle maatregelen waren gedacht en de 1,5 meter afstand was prima geregeld. daarnaast was alles keurig verzorgd. We komen zeker nog een keer terug!

by Mirjam van Oosterhout on
Oase van rust

Een oase van rust in het mooie hart van Oud Charlois. Mijn collega's en ik stonden stil bij mijn afscheid van Woonstad Rotterdam met een theeceremonie. Gemengde verwachtingen in de groep, maar na de theeceremonie was iedereen om. Eerst natuurlijke stilte, daarna vol vragen en belangstelling. Mooie uitleg, indrukwekkende ceremonie en een sfeervolle plek. Heel fijn dat het ook Coronaproof kan in deze tijd. Ik kom echter zeker terug voor de theeceremonie in het theehuis als dat weer kan.

by Danielle Faro on
Heidag Delft Global Initiative

Voor ons team heb ik op 4 februari een heidag georganiseerd en hierbij gebruik gemaakt van de Dojo van Shofukan. Onze sushi-lunch werd geserveerd door de sushi-chef in de bibliotheek. Voor het team van TU Delft Global Initiative was Shofukan een hele inspirerende omgeving in een andere cultuur/omgeving dan de focuslanden waarop TU Delft Global Initiative haar programma's richt. Dat was ook de bedoeling. In combinatie met de Aikido workshop (Taki-Trainingen) die op locatie mocht plaatsvinden was de puzzel compleet. Teambuilding, samenwerking in een hele leuke omgeving als Shofukan. Prima geregeld door Tini vd Wetering waardoor wij ons welkom voelden en een hele leuke dag hebben gehad.
Kortom; zeer tevreden.

by Renske Zengers on
Trainingslocatie met binnentuin

Ik heb bij Shofukan een training georganiseerd voor 30 mensen. Zoek je een plek waar je echt even uit de standaard werkomgeving wilt zijn? En waar je een heerlijke vega lunch krijgt? Dan vind ik dit echt een aanrader. Het zit ook nog eens aan een van de mooiste pleintjes van Zuid en het heeft een heerlijke binnentuin waar je kunt zitten met lekker weer.

by Carolien van Eykelen, Gemeente Rotterdam on
De plek doet iets met mensen als ze over de drempel stappen

Shofukan is een prachtige plek. Een oud schoolgebouwtje dat met veel zorg en liefde is opgeknapt. Die zorg en liefde blijken uit alles. De thee, koffie en koekjes die steeds worden aangevuld, de heerlijke salades bij de lunch, de knusse werkruimten. Het mooiste is dat de plek iets doet met de mensen die over de drempel stappen. Zo begonnen we al anders aan de dag dan als we op een drukke plek in de stad hadden afgesproken. De grote ontdekking voor mij was dat er ook nog een heel grote tuin aan de achterzijde van het gebouw zit. Midden tussen de bebouwing en tegelijkertijd zo stil. Heel fijn om daar in de pauzes even rond te wandelen.

by Dojo Dokuritsu on
Overweldigende inspiratie voor jeugdleden in Japanse dojo

We hebben een geweldige dag gehad met enkele jeugdleden op deze zeer mooie locatie. Een klein aantal leden van Dojo Dokuritsu hebben ooit een Taiko workshop bijgewoond georganiseerd met Taiko groep Tenko.
Wij willen Shofukan en Joris van Nispen bedanken voor het beschikbaar stellen van de dojo. Wij hebben de waarden en normen van het  Japanse Budo weten uit te dragen aan de jeugdleden en hun ouders.  Zij hebben overweldigende indrukken en inspiratie opgedaan bij Shofukan.

by Erwin Franken, gemeente Vijfheerenlanden on
Super workshops aikido & sushi maken

Met het projectteam hebben we een heerlijke middag en avond gehad bij Shofukan. Nadat we alle deelnemers in een wit judopak hadden gestoken, zijn we gestart met een kennismakingsles aikido. Erg leuk om te ervaren wat aikido bij mensen kan doen. Gelijkheid, respect en plezier stonden deze middag centraal. Na de training hebben we genoten van een heerlijke verfrissing. In de avond stond ons nog een introductie sushi maken te wachten. Erg leuke manier om hier kennis mee te maken!
Joris en Tini - dankjewel dat we gebruik mochten maken van jullie prachtige omgeving.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»