Hieronder vindt u zonder uitzondering alle reviews van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen. Zij schrijven iets over de dojo, de bibliotheek en de vergaderruimte. Het effect van de ruimtes op hun overleg. Vaak vertellen ze iets rust en stilte. Ook vinden de meeste deelnemers het fijn om buiten te kunnen werken bij mooi weer. Verder de ervaring met de verschillende workshops. Zoals de sushiworkshop of een theeceremonie. Zowel het deelnemen aan de workshop kobudo als kalligrafie gaven een aantal deelnemers mooie inzichten.

Lunches en diners

Tenslotte moeten we de lunches en diners niet vergeten. Zoals de vegetarische keuken van Gheestige Willem. Of de heerlijke verse quiches en soepen van Tineke Teunen. Daarnaast maakt Taji the Chef de heerlijkste Japanse sushi en diners.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 76 reviews
by Louise, Natuurstad Rotterdam on
Unieke, fantastische vergaderlocatie

Ben al op zoveel vergaderlocaties geweest... deze locatie steekt er met kop en schouders bovenuit. Wanneer je het verrassende en mooie gebouw betreedt, ervaar je een nieuwe wereld met een oase van rust en balans. Prachtige ruimtes, perfecte verzorging van Joris en Tini, heerlijk gegeten maar bovenal een uitstekende MT Teamdag gehad, waar samenwerking gegroeid is en resultaten bereikt zijn. Deze zeer bijzondere locatie beveel ik van harte aan, voor iedereen die iets anders, iets moois en fijns zoekt en verrassende resultaten wil boeken... Fantastische locatie!

by Eva Ketzer, Leerpunt KOEL on
Nascholing huisartsen

Wij hadden een medische nascholing georganiseerd. Tini heeft zeer goed, professioneel en adequaat meegedacht tijdens de voorbereiding. Zij heeft alles naar onze wensen voorbereid: de koffie, thee, water, frisdranken stonden klaar en de mooie ruimtes waren gereed zoals afgesproken. De beoordeling van de groep was 8,5 voor locatie en catering. Zeker een aanrader!

by Özlem, L' Oreal on
Brainstorm sessie

Wij zijn meer dan tevreden over de sessie die we hebben mogen organiseren voor onze gasten.

De oase van rust en de fantastische zorg van Tini, de heerlijke bento lunch hebben ons volledig ondergedompeld in de Japanse sfeer waar wij naar op zoek waren.

by Sonja Mallan, Gemeente Rotterdam on
Perfecte vergaderlocatie

Wat een fantastische plek om je met een groep mensen even terug te trekken. Midden in Charlois kom je hier tot rust alsof je in de natuur bent. Pand en tuin zijn gezellig en smaakvol, niet de harde zwart-grijze plastic varianten die je vaak tegenkomt. De ontvangst en catering zijn ook heel goed, Tini en co denken pro actief mee en bieden hartelijk hulp. Konden we hier maar elke dag brainstormen en vergaderen.

by Theus van den Broek on
Ideale cursusomgeving

Een ideale plek om een training te verzorgen. Sfeervol, midden in stad, goed bereikbaar en makkelijk parkeren. En door het oude schoolgebouw, nu omgetoverd in Japanse sfeer, ben je er toch even helemaal uit de dagelijkse sleur. De ruimtes, de faciliteiten en de verzorging zijn prima.

by Petra on
Heerlijke plek

Wat een verrassende plek in Rotterdam! We hadden een prima middag; zeer zeker een plek om nog eens terug te komen.

by Maaike on
Heerlijke rustige plek!

In de vergaderruimte van Shofukan in alle rust opnames kunnen maken voor ons nieuwe online programma. Een heerlijke rustige plek om te werken en een hele vriendelijke ontvangst. Dankjewel Tini!

by C. Cornille on
Unieke plek in Rotterdam!

Ben je op zoek naar een rustige plek om te brainstormen? Wil je even weg zijn van de drukke werkvloer met je collega's? Zoek je een plek om op een unieke locatie een workshop te organiseren? Dan is Shofukan in Oud-Charlois de ideale locatie. Bij binnenkomst voel je je al direct in een andere wereld. De rust die de tuin uitstraalt en de inrichting van de gebouwen zijn verrassend en uniek in Rotterdam. Er wordt een heerlijke lunch verzorgt die een goede start is voor de workshops. De verschillende ruimtes en accommodaties zijn perfect voor elk willekeurige sessie. De setting en de gastvrouw nodigt je uit om even weg te dromen over Japan!

by Odette de Koning, Bibliotheek Rotterdam on
Wat een verrassing

Wat een verrassing zo midden in Oud Charlois verscholen achter een mooi grijs pand tegenover de kerk loop je via een straatje met schattige kleine huisjes naar Shofukan. Bij binnenkomst voel je al gelijk de rustige en Japanse sfeer. Wij gebruikten voor onze managementdag twee zalen en de Dojo. In de Dojo lekker op kousenvoeten op een kussentje op de grond, dat maakt de boel wat losser. De Bibliotheek is knus, omringt door duizenden boeken. De witte zaal is fris en licht. De grootste verrassing was de tuin. Wat een grote heerlijke plek zo midden in de stad. We konden gelukkig ook buiten lunchen aan een lange tafel onder de bomen. De lunch was heerlijk en uitgebreid.Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

by Ingrid Aaldijk on
Teambuilding

Wat een fantastische inspirerende locatie en wat een voorrecht om te mogen werken met een geweldige groep mensen. Op deze prachtige locatie ontstaan hele mooie en onverwachte dingen die de samenwerking versterken en leidt tot mooie resultaten.Een zonovergoten dag, met een geweldige lunch en goede zorgen😃Bedankt team Shofukan

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»