Hieronder vindt u zonder uitzondering alle reviews van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen. Zij schrijven iets over de dojo, de bibliotheek en de vergaderruimte. Het effect van de ruimtes op hun overleg. Vaak vertellen ze iets rust en stilte. Ook vinden de meeste deelnemers het fijn om buiten te kunnen werken bij mooi weer. Verder de ervaring met de verschillende workshops. Zoals de sushiworkshop of een theeceremonie. Zowel het deelnemen aan de workshop kobudo als kalligrafie gaven een aantal deelnemers mooie inzichten.

Lunches en diners

Tenslotte moeten we de lunches en diners niet vergeten. Zoals de vegetarische keuken van Gheestige Willem. Of de heerlijke verse quiches en soepen van Tineke Teunen. Daarnaast maakt Taji the Chef de heerlijkste Japanse sushi en diners.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 82 reviews
by Carolien van Eykelen, Gemeente Rotterdam on
De plek doet iets met mensen als ze over de drempel stappen

Shofukan is een prachtige plek. Een oud schoolgebouwtje dat met veel zorg en liefde is opgeknapt. Die zorg en liefde blijken uit alles. De thee, koffie en koekjes die steeds worden aangevuld, de heerlijke salades bij de lunch, de knusse werkruimten. Het mooiste is dat de plek iets doet met de mensen die over de drempel stappen. Zo begonnen we al anders aan de dag dan als we op een drukke plek in de stad hadden afgesproken. De grote ontdekking voor mij was dat er ook nog een heel grote tuin aan de achterzijde van het gebouw zit. Midden tussen de bebouwing en tegelijkertijd zo stil. Heel fijn om daar in de pauzes even rond te wandelen.

by Dojo Dokuritsu on
Overweldigende inspiratie voor jeugdleden in Japanse dojo

We hebben een geweldige dag gehad met enkele jeugdleden op deze zeer mooie locatie. Een klein aantal leden van Dojo Dokuritsu hebben ooit een Taiko workshop bijgewoond georganiseerd met Taiko groep Tenko.
Wij willen Shofukan en Joris van Nispen bedanken voor het beschikbaar stellen van de dojo. Wij hebben de waarden en normen van het  Japanse Budo weten uit te dragen aan de jeugdleden en hun ouders.  Zij hebben overweldigende indrukken en inspiratie opgedaan bij Shofukan.

by Erwin Franken, gemeente Vijfheerenlanden on
Super workshops aikido & sushi maken

Met het projectteam hebben we een heerlijke middag en avond gehad bij Shofukan. Nadat we alle deelnemers in een wit judopak hadden gestoken, zijn we gestart met een kennismakingsles aikido. Erg leuk om te ervaren wat aikido bij mensen kan doen. Gelijkheid, respect en plezier stonden deze middag centraal. Na de training hebben we genoten van een heerlijke verfrissing. In de avond stond ons nog een introductie sushi maken te wachten. Erg leuke manier om hier kennis mee te maken!
Joris en Tini - dankjewel dat we gebruik mochten maken van jullie prachtige omgeving.

by Maria, St. Verre Bergen on
Uitstekende plek

Uitstekende plek om een trainingsdag door te brengen: een prettige ontvangst, een lichte en gezellige ruimte (de bibliotheek) een een overheerlijke en gezonde lunch.
Boven verwachting, veel dank!

by Siem van den Broek, St. Philadelphia on
Voorbereiden studiereis Japan

Wat een mooie plek in Charlois Rotterdam. Na een gastvrij ontvangst hebben we ons als Japan beginnelingen laten meenemen in de cultuur, taal, gebruiken en keuken van het land van de reizende zon. De workshop over Ikebana en deelname aan een theeceremonie waren fantastisch om mee te maken. Een prima plek om je voor te bereiden op een reis naar Japan!

by Ad van den Berg, DUO on
Teamuitje

Voor ons jaarlijkse teamuitje hebben we gekozen voor een workshop Japanse theeceremonie bij Shofukan. Het was een inspirerende middag waarin we door Joris zijn rondgeleid door de theetuin met traditioneel theehuisje en de theeceremonie hebben bijgewoond in de mooie grote dojo. Als klap op de vuurpijl gaf Tini een klein college over de Japanse bloemsierkunst Ikebana. Het was een bijzondere middag die we niet snel zullen vergeten. Een aanrader voor een ieder die zich wil laten inspireren door schoonheid en onthaasting.

by Louise, Natuurstad Rotterdam on
Unieke, fantastische vergaderlocatie

Ben al op zoveel vergaderlocaties geweest... deze locatie steekt er met kop en schouders bovenuit. Wanneer je het verrassende en mooie gebouw betreedt, ervaar je een nieuwe wereld met een oase van rust en balans. Prachtige ruimtes, perfecte verzorging van Joris en Tini, heerlijk gegeten maar bovenal een uitstekende MT Teamdag gehad, waar samenwerking gegroeid is en resultaten bereikt zijn. Deze zeer bijzondere locatie beveel ik van harte aan, voor iedereen die iets anders, iets moois en fijns zoekt en verrassende resultaten wil boeken... Fantastische locatie!

by Eva Ketzer, Leerpunt KOEL on
Nascholing huisartsen

Wij hadden een medische nascholing georganiseerd. Tini heeft zeer goed, professioneel en adequaat meegedacht tijdens de voorbereiding. Zij heeft alles naar onze wensen voorbereid: de koffie, thee, water, frisdranken stonden klaar en de mooie ruimtes waren gereed zoals afgesproken. De beoordeling van de groep was 8,5 voor locatie en catering. Zeker een aanrader!

by Özlem, L' Oreal on
Brainstorm sessie

Wij zijn meer dan tevreden over de sessie die we hebben mogen organiseren voor onze gasten.

De oase van rust en de fantastische zorg van Tini, de heerlijke bento lunch hebben ons volledig ondergedompeld in de Japanse sfeer waar wij naar op zoek waren.

by Sonja Mallan, Gemeente Rotterdam on
Perfecte vergaderlocatie

Wat een fantastische plek om je met een groep mensen even terug te trekken. Midden in Charlois kom je hier tot rust alsof je in de natuur bent. Pand en tuin zijn gezellig en smaakvol, niet de harde zwart-grijze plastic varianten die je vaak tegenkomt. De ontvangst en catering zijn ook heel goed, Tini en co denken pro actief mee en bieden hartelijk hulp. Konden we hier maar elke dag brainstormen en vergaderen.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»