Hieronder vindt u zonder uitzondering alle reviews van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen. Zij schrijven iets over de dojo, de bibliotheek en de vergaderruimte. Het effect van de ruimtes op hun overleg. Vaak vertellen ze iets rust en stilte. Ook vinden de meeste deelnemers het fijn om buiten te kunnen werken bij mooi weer. Verder de ervaring met de verschillende workshops. Zoals de sushiworkshop of een theeceremonie. Zowel het deelnemen aan de workshop kobudo als kalligrafie gaven een aantal deelnemers mooie inzichten.

Lunches en diners

Tenslotte moeten we de lunches en diners niet vergeten. Zoals de vegetarische keuken van Gheestige Willem. Of de heerlijke verse quiches en soepen van Tineke Teunen. Daarnaast maakt Taji the Chef de heerlijkste Japanse sushi en diners.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Average rating:  
 94 reviews
 by René Portielje, Ondernemersklankbordgroep
Rustige vergaderruimte

Mooie rustige vergaderruimte in een oude kleuterschool. Herinnering aanmerkenden is in gebouw en inrichting goed te herkennen. Historisch gebouw in de oude dorpskern van Oud-Charlois. Aan een historisch hofje. Op een mooie zomerse dag in juni de uitgebreide lunch genuttigd en vergaderd in een mooi aangelegde tuin. Veel stilte.

 by Charlotte, SKVR
Oase van rust

Wij zijn nu meerdere keren bij Shofukan te gast geweest voor een trainingsdag, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Shofukan is een oase van rust in de wijk en in het dagelijks leven, ideaal om de knop om te zetten voor een dag.

Er is zeer goede catering, er is een fijne buitenruimte en genoeg plekjes om even in kleinere groepjes aan de slag te gaan. Wij komen zeker terug!

 by Guido Lafeber
Verrassende parel voor inspiratie, rust en bezinning

De dag van de gemeente Nissewaard is van begin tot eind geslaagd, daar heeft Shofukan zeker een goede bijdrage in gehad. De locatie is een verrassende parel in Rotterdam Zuid en draagt daarmee bij aan inspiratie van deelnemers, rust en bezinning. Echt los van de dagelijkse gang van zaken, geïnspireerd door de locatie en zalen die licht en omgeven door groen zijn. Het team van Shofukan is zeer flexibel en helpt snel om de dag tot een groot succes te maken.
Mijn dank als trainer en facilitator is groot. Ik kom hier graag nog eens terug.

 by Gemeente Rotterdam
mooie vergaderruimte en prettige sfeer

Wat een goede ervaring. Een prettige sfeer met gezellige zitjes/ruimte in ontvangst-/ontmoetingsruimte, fijne vergaderruimten, heerlijk eten, alles schoon en een goede gastvrouw!

 by BAM Nederland
Fijne samenwerking en mooie workshop

Super fijne communicatie met Tini rondom de samenwerking. Ze dacht mee en was heel flexibel. Al het materiaal wat ze meebracht zag er goed uit en authentiek Japans. Tijdens de workshop Ikebana, Japanse bloemsierkunst nam Tini de tijd om alles duidelijk uit te leggen en tips te geven aan elke deelnemer. Feedback van alle deelnemers was zeer positief. Al met al, heel tevreden en goed aan te raden! Thanks Tini!

 by Chrisitina, Soulshine Sessions
Heerlijke plek in hartje Charlois

Wat een fijne plek om mensen te ontvangen! Voor The Wonder Walk, een wandelretraîte door stad, natuur en haven, heb ik gebruik gemaakt van deze locatie om mensen te ontvangen. Iedereen was onder de indruk van de mooie ruimtes en van de prachtige tuin. Tini laat je zeer welkom voelen. Al eerder heb ik voor een bewegingsworkshop gebruik gemaakt van de Dojo, ook zeer tevreden over. Wat het ook bijzonder maakt is dat Shofukan een beetje verstopt zit, en dan is de verrassing des te groter om zo'n rustgevende ruimte te vinden, middenin de stad!

 by Joris Boerboom, Ikazia
Prettige locatie!

Goed verzorgd en mooie locatie, zeer tevreden

 by Hermine van Helden, St. Verhalenfontein
Coronaproof vergaderlocatie

We zochten een locatie; ‘coronaproof’ . We vonden Shofukan. We werden zeer gastvrij ontvangen. We hadden een heerlijk rustige dag. Geheel op onze eigen manier. Een prima plek om te verblijven. Een aanrader !!

 by Jiska Oosterwijk, Ondernemersklankbord
Een heerlijke plek om een vergadering te houden in coronatijd

Wat een bijzonder plekje in Rotterdam! Rust en reinheid straalt er van af. Alles nog mooi in originele detail en een prachtig theehuis in de tuin. Een heerlijke plek om een vergadering te houden zeker in deze corona tijd. Aan alle maatregelen waren gedacht en de 1,5 meter afstand was prima geregeld. daarnaast was alles keurig verzorgd. We komen zeker nog een keer terug!

 by Mirjam van Oosterhout
Oase van rust

Een oase van rust in het mooie hart van Oud Charlois. Mijn collega's en ik stonden stil bij mijn afscheid van Woonstad Rotterdam met een theeceremonie. Gemengde verwachtingen in de groep, maar na de theeceremonie was iedereen om. Eerst natuurlijke stilte, daarna vol vragen en belangstelling. Mooie uitleg, indrukwekkende ceremonie en een sfeervolle plek. Heel fijn dat het ook Coronaproof kan in deze tijd. Ik kom echter zeker terug voor de theeceremonie in het theehuis als dat weer kan.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»