Hieronder vindt u zonder uitzondering alle beoordelingen van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 74 reviews
by Özlem, L' Oreal on
Brainstorm sessie

Wij zijn meer dan tevreden over de sessie die we hebben mogen organiseren voor onze gasten.

De oase van rust en de fantastische zorg van Tini, de heerlijke bento lunch hebben ons volledig ondergedompeld in de Japanse sfeer waar wij naar op zoek waren.

by Sonja Mallan, Gemeente Rotterdam on
Perfecte vergaderlocatie

Wat een fantastische plek om je met een groep mensen even terug te trekken. Midden in Charlois kom je hier tot rust alsof je in de natuur bent. Pand en tuin zijn gezellig en smaakvol, niet de harde zwart-grijze plastic varianten die je vaak tegenkomt. De ontvangst en catering zijn ook heel goed, Tini en co denken pro actief mee en bieden hartelijk hulp. Konden we hier maar elke dag brainstormen en vergaderen.

by Theus van den Broek on
Ideale cursusomgeving

Een ideale plek om een training te verzorgen. Sfeervol, midden in stad, goed bereikbaar en makkelijk parkeren. En door het oude schoolgebouw, nu omgetoverd in Japanse sfeer, ben je er toch even helemaal uit de dagelijkse sleur. De ruimtes, de faciliteiten en de verzorging zijn prima.

by Petra on
Heerlijke plek

Wat een verrassende plek in Rotterdam! We hadden een prima middag; zeer zeker een plek om nog eens terug te komen.

by Maaike on
Heerlijke rustige plek!

In de vergaderruimte van Shofukan in alle rust opnames kunnen maken voor ons nieuwe online programma. Een heerlijke rustige plek om te werken en een hele vriendelijke ontvangst. Dankjewel Tini!

by C. Cornille on
Unieke plek in Rotterdam!

Ben je op zoek naar een rustige plek om te brainstormen? Wil je even weg zijn van de drukke werkvloer met je collega's? Zoek je een plek om op een unieke locatie een workshop te organiseren? Dan is Shofukan in Oud-Charlois de ideale locatie. Bij binnenkomst voel je je al direct in een andere wereld. De rust die de tuin uitstraalt en de inrichting van de gebouwen zijn verrassend en uniek in Rotterdam. Er wordt een heerlijke lunch verzorgt die een goede start is voor de workshops. De verschillende ruimtes en accommodaties zijn perfect voor elk willekeurige sessie. De setting en de gastvrouw nodigt je uit om even weg te dromen over Japan!

by Odette de Koning, Bibliotheek Rotterdam on
Wat een verrassing

Wat een verrassing zo midden in Oud Charlois verscholen achter een mooi grijs pand tegenover de kerk loop je via een straatje met schattige kleine huisjes naar Shofukan. Bij binnenkomst voel je al gelijk de rustige en Japanse sfeer. Wij gebruikten voor onze managementdag twee zalen en de Dojo. In de Dojo lekker op kousenvoeten op een kussentje op de grond, dat maakt de boel wat losser. De Bibliotheek is knus, omringt door duizenden boeken. De witte zaal is fris en licht. De grootste verrassing was de tuin. Wat een grote heerlijke plek zo midden in de stad. We konden gelukkig ook buiten lunchen aan een lange tafel onder de bomen. De lunch was heerlijk en uitgebreid.Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

by Ingrid Aaldijk on
Teambuilding

Wat een fantastische inspirerende locatie en wat een voorrecht om te mogen werken met een geweldige groep mensen. Op deze prachtige locatie ontstaan hele mooie en onverwachte dingen die de samenwerking versterken en leidt tot mooie resultaten.Een zonovergoten dag, met een geweldige lunch en goede zorgen😃Bedankt team Shofukan

by Thillie Datema namens tuinclub Viola on
rust

We hebben de ideale locatie gevonden om in alle rust onze jaarvergadering te houden. Ook onze wens om voorafgaand aan de vergadering een lunch te gebruiken bij Shofukan is prima vervuld. We waren zeer content met deze verborgen bijzondere plek.

by Annie Gruisen, Annie Gruisen Advies (voormalig directeur Spido) on
Zeer omvattend programma

Een bijzondere avond met een zeer breed omvattend programma voorkomend uit de Japanse cultuur, gastronomie, bloemsierkunst, geschiedenis en taal.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»