Aantal personen 7 tot 70
Kosten per dagdeel € 300,- excl. btw
Doel gesprekken, meditatie, trainingen, lessen, lezingen, brainstorming, cursussen, clinics, recepties, board meetings, film- en fotowerk
Kenmerken traditioneel Japans, met tokonoma, kamidana en uitzicht op de Japanse tuin
Faciliteiten whiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte (78m²) en binnentuin (ideaal voor groepsopdrachten en lunch)
Extra beamer, projectiescherm, catering, diverse workshops

De Japanse dojo (oefenruimte) van Shofukan Locatie is de plek voor rust en concentratie, voor hard werken in een inspirerende sfeer. Of het nu gaat om een vergadering of een lezing. Ook voor een (team-) training of een retraite is de dojo dè plek. Verder is dojo geschikt voor filmopnames en lessen. Zoals yoga- of budoles. Daardoor is de dojo een zeer gewilde plek voor trainers, docenten en adviseurs. Het uitzicht op de Japanse tuin en het prachtige interieur creëren de juiste setting om met uw bedrijf, team, cursisten of leerlingen het optimale uit een dag te halen.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen. Toch nu bij ons te gast? Wat is er leuker en interessanter dan een workshop in Japanse sferen? Of een theeritueel in het theehuis? Evenals een kennismaking met Japanse kalligrafie en bloemsierkunst. Verder organiseren wij trainingen over communicatie en Japanse krijgskunst. Ook kunnen we een sushi-workshop met diner aanbieden. Zoals een meditatiesessie. Vervolgens een wandeling met een teamcoach? Evenals een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Klik hier!

Huurinformatie

Tarief: €275,- per dagdeel excl. btw, inclusief whiteboard, flip-over, ontvangstruimte en tuin. Een beamer, projectiescherm en catering zijn tegen meerprijs beschikbaar en kunnen in alle ruimtes geplaatst worden. Vervolgens kunnen we tafels en stoelen arrangeren naar uw wensen.

Tevens lunchen of dineren? Dat kan. Zo kunnen wij Japanse en Nederlandse lunches verzorgen. Bovendien zijn de lunches vers gemaakt en geheel biologisch. Ter illustratie hier onze suggesties.

Verder gelden er voor zzp-ers, stichtingen en verenigingen andere tarieven. Daarom kunt u informeren via e-mail naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u de dojo wilt huren, maken wij graag een offerte voor u. Dan kunt u contact opnemen via het informatieformulier. Tenslotte kunt u ons uiteraard ook bellen of mailen.