Aantal personen7 tot 70
Kosten per dagdeel€ 300,- excl. btw
Doelgesprekken, meditatie, trainingen, lessen, lezingen, brainstorming, cursussen, clinics, recepties, board meetings, film- en fotowerk
Kenmerkentraditioneel Japans, met tokonoma, kamidana en uitzicht op de Japanse tuin
Faciliteitenwhiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte (78m²) en binnentuin (ideaal voor groepsopdrachten en lunch)
Extrabeamer, projectiescherm, catering, diverse workshops

De Japanse dojo (oefenruimte) van Shofukan Locatie is de plek voor rust en concentratie, voor hard werken in een inspirerende sfeer. Of het nu gaat om een vergadering, een lezing, een (team-) training, een retraite of een yoga- of budoles: de dojo is een zeer gewilde plek voor trainers, docenten en adviseurs. Het uitzicht op de Japanse tuin en het prachtige interieur creëren de juiste setting om met uw bedrijf, team, cursisten of leerlingen het optimale uit een dag te halen.

Maak van uw bijeenkomst iets unieks!

Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen… Nu u toch bij ons te gast bent: wat is er leuker en interessanter dan een aikido-workshop, een theebijeenkomst in het theehuis Senshin-an, een kennismaking met Japanse kalligrafie, bloemsierkunst, taiko-drummen of een sushi-workshop met diner om uw bijeenkomst af te sluiten? In samenwerking met Shofukan Coaching verzorgen wij graag actieve programma-onderdelen die goed passen binnen uw doelstellingen. Van een uur zenmeditatie tot een thema-dag voor het hele bedrijf. Nieuwsgierig? Klik hier!

Huurinformatie

Tarief: € 300,- per dagdeel excl. btw, inclusief whiteboard, flip-over, iPod-speler, ontvangstruimte (78 m²) en tuin. Een beamer, projectiescherm en catering zijn tegen meerprijs beschikbaar; tafels en stoelen arrangeren we naar wens. Wilt u tevens lunchen of dineren? Dat kan, bij Shofukan of in de buurt! Klik hier voor onze suggesties. Voor zzp-ers, stichtingen en verenigingen gelden andere tarieven; informeer via e-mail naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u meer informatie wenst of één van onze ruimten – zoals de Japanse dojo – wilt huren, maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij verzoeken u hiervoor ons informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.