Hieronder vindt u zonder uitzondering alle beoordelingen van Shofukan Locatie door bedrijven, trainers en docenten die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 58 reviews
by John Houtman on
Inspirerend

Wat een mooie en bijzondere locatie. Het is een inspirerende omgeving!

by Marcel Dela Haije on
verborgen parel van Zuid

Shofukan is een verborgen parel van Zuid. Een perfecte plek om met collega's of partners weg van de waan van alledag te verdiepen en te reflecteren. Uitstekende (lunch)voorzieningen en geweldige service. Niet te missen!

by Yvonne on
Geweldig!

Ik heb een shiatsu seminar georganiseerd bij Shofukan, we hadden de dojo. Echt een prachtige ruimte. Iedereen was onder de indruk van de serene sfeer en het uitzicht op de tuin. Ook de catering was zeer goed (Wijkkeuken).

by Ingeborg Roukemas - ASVZ on
scholing in mooie omgeving

De ontvangst en de ruimtes van Shofukan gaven de scholingsdag voor ambulante medewerkers van ASVZ precies dat beetje méér dat je medewerkers gunt. De lunch van de Wijkkeuken was top!

by Erik Visser - RET on
Verbinding

Voor onze teamtraining zorgde de dojo voor de juiste sfeer om met elkaar te verbinden en stappen te maken. Ook de lunch van de Wijkkeuken in de bibliotheek was een ware traktatie. Aanrader!

by Anouk Glaudemans - SKVR on
Inspirerend vergaderen

Een fijne rustige omgeving, waarin het inspirerend vergaderen is. We hadden het geluk de hele begane grond voor onszelf te hebben, zodat we ons prettig in groepjes konden terugtrekken voor overleg. De WiFi is goed, de stoelen zijn prettig en de vergaderruimte licht en rustig. Voldoende onbetaalde parkeerruimte in de omgeving. De tuin is echt geweldig; de lunch is erg lekker, met veel heerlijke en zelfgemaakte gerechten. Lunchen in de tuin is dan ook puur genieten. We gaan hier zeker weer terug om te vergaderen en te genieten.

by Huub van Bleijswijk - Stichting Boor on
Weldadig

Het was een weldadig bad voor de geest: even tijd, ruimte en aandacht voor het absolute niets, om van daaruit de essentie beet te pakken. Een ander soort prikkels dat bij je binnenkomt, met het effect dat je ontspant, je bewust bent van jezelf in je omgeving.

by Ton Groot Zwaaftink - RVKO on
Win-win

Mooi om de traagheid der dingen te ervaren; iets is in zichzelf is al de moeite waard om de hectiek van alledag even te laten. Het programma deed me beseffen dat de win-win ligt in het centrum van de ontmoeting: daar waar beiden wankel zijn, ligt het echte contact - op zoek naar de win-win.

by Merijn de Jong - Nederlandse Go Bond on
De juiste sfeer

Voor het Nederlands kampioenschap 'go' heeft Shofukan precies de juiste sfeer. Alle ruimtes zijn rustig en vredig, en de dojo en de ontvangstruimte ogen heel Japans, wat voor ons oosterse denkspel goede inspiratie opleverde. Ook de flexibiliteit bij de beheerders en de voordelige prijs waren precies wat we als kleine sportbond nodig hadden. Voor herhaling vatbaar!

by Cemile Sezer - Sezer Voor Diversiteit on
Positief 'in control'

Tijdens het kennismakingsprogramma voor topmanagers raak je op een positieve manier als leider controle kwijt.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»